
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter in Stücken
- 20 g Weizenmehl, universal
- 10 g Senf, scharf
- 750 - 850 g Zwiebeln halbiert (siehe Tipp)
- 40 g Öl
- 750 - 850 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken, siehe Tipp), in Würfeln (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 50 g Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 70 g Tomatenmark
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
-
500
g Rindsuppe
nebo 500 g Wasser - 6 Essiggurkerl
- 3 Stück Frankfurter Würstel
- 1 frisches Lorbeerblatt
- 6 Eier
- 6 Kaisersemmeln
-
10
g Gurkerlwasser
nebo 5 g Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 679 kcal / 2845 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 godz.
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Paprikahendl
1 godz.
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Boef Stroganoff
50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 godz.