Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Semmel, altbacken, in Stücken (1 cm)
nebo 50 g Semmelwürfel - 500 g Milch
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, etwas mehr für die Dekoration
- 500 g Faschiertes (vom Kalb, siehe Variante)
- 1 Ei (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 3 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 1 TL Estragonsenf
- 700 g Wasser
- 600 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- Butterschmalz zum Anbraten
- 30 g Butter
- 4 EL Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2976 kJ / 711 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 2450 mg
Alternativní recepty
Reisfleisch
2h 20 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Eiernockerl
30 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10 min
Kalbsrahmgulasch
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Boef Stroganoff
50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min