
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Semmel, altbacken in Stücken (1 cm)
nebo 50 g Semmelwürfel - 500 g Milch
- 4 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft, etwas mehr für die Dekoration
- 500 g Faschiertes (vom Kalb, siehe Variante)
- 1 Ei (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 3 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 1 TL Estragonsenf
- 700 g Wasser
- 600 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2 cm)
- Butterschmalz zum Anbraten
- 30 g Butter
- 4 EL Röstzwiebeln (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 711 kcal / 2976 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 2450 mg
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Reisfleisch
2hod. 20min
Boef Stroganoff
50min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.