Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Moscardini al limone
30 min
Alici ripiene
50 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Baccalá alle olive
25min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Calamari ripieni
1h 30 min