Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Calamari alla napoletana
40min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Baccalá alle olive
25min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h