Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 3016.2 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Polpette di alici
55 min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalá alle olive
25 Min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.