
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 420 kcal / 1757 kJ
- Protein
- 3016.2 g
- Tuk
- 26.2 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Alici ripiene
50min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Calamari alla napoletana
40min
Polpette di alici
55min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1hod.
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Scarola imbottita alle acciughe
1hod.
Turbanti di spigola e arancio
1hod.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min