Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Tonno in agrodolce
1h
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Sformato di baccalà
3h 30min
Alici ripiene
50 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h