Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1 godz.
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Champignon ripieni al forno
1 godz.
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Zucchine ripiene di uova
1 godz.
Polpo agli agrumi
1 godz.
Salmone al coriandolo
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min