Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 60 g de beurre
- 600 g de rognons de veau, dénervés et coupés en tranches (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'oignon blanc
- 10 g de farine de blé
-
20
g d'eau
nebo 20 g de bouillon - 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 feuille de laurier fraîche
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de xérès sec
nebo 10 g de vin de madère - 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais plat, équeutés et ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1384 kJ / 333 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Lapin marengo
1 Std.
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Pâté de campagne
48h
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min