
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 2 snítky rozmarýnu, čerstvého
- 12 brambor nových, malých, omytých, se slupkou
- 20 gramů šalotky
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 20 gramů bílého vína
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 20.2 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Pečené papriky plněné masovou směsí
1h 20min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Masové kuličky s fetou
35 Min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Krůtí plátky na houbách
50min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50min