
Zařízení & příslušenství
Ledový salát s hovězím masem
Příprava 10min
Celkový 35min
6 porcí
Suroviny
Dresing
-
koriandru, čerstvého nebo půl čajové lžičky sušeného1 čajovou lžičku
-
feferonky bez semínek1 kus
-
česneku1 stroužek
-
cukru krupice1 polévková lžíce
-
kmínu drceného½ čajové lžičky
-
mořská sůl podle chuti
-
černý pepř, čerstvě mletý podle chuti
-
limetková šťáva šťáva z jedné limetky
-
olivového oleje100 gramů
Příprava masa
-
vody1000 gramů
-
hovězího bujónu2 kusy
-
hovězího masa, na plátky300 gramů
-
sůl podle chuti
-
pepř černý, mletý podle chuti
Salát
-
čedaru150 gramů
-
ledového salátu1 kus
-
oliv černých nakrájených na plátky100 gramů
-
cibule, jarní nakrájené na proužky2 kusy
-
cherry rajčat napůl250 gramů
-
avokáda oloupaného a nakrájeného na kostičky2 kusy
-
kukuřičné lupínky podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
632 kcal /
2645 kJ
Protein
27.6 g
Tuk
51.2 g
Sacharidy
15.2 g
Vláknina
4.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty s masem
11 recept
Česká republika
Česká republika