
Zařízení & příslušenství
Ledový salát s hovězím masem
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
Dresing
-
1 čajovou lžičku koriandru, čerstvého nebo půl čajové lžičky sušeného
-
1 kus feferonky bez semínek
-
1 stroužek česneku
-
1 polévková lžíce cukru krupice
-
½ čajové lžičky kmínu drceného
-
mořská sůl podle chuti
-
černý pepř, čerstvě mletý podle chuti
-
limetková šťáva šťáva z jedné limetky
-
100 gramů olivového oleje
Příprava masa
-
1000 gramů vody
-
2 kusy hovězího bujónu
-
300 gramů hovězího masa, na plátky
-
sůl podle chuti
-
pepř černý, mletý podle chuti
Salát
-
150 gramů čedaru
-
1 kus ledového salátu
-
100 gramů oliv černých nakrájených na plátky
-
2 kusy cibule, jarní nakrájené na proužky
-
250 gramů cherry rajčat napůl
-
2 kusy avokáda oloupaného a nakrájeného na kostičky
-
kukuřičné lupínky podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
632 kcal /
2645 kJ
Protein
27.6 g
Tuk
51.2 g
Sacharidy
15.2 g
Vláknina
4.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty s masem
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Green fresh
10min
Fialková limonáda
5min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min