Zařízení & příslušenství
Ledový salát s hovězím masem
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
Dresing
-
1 čajovou lžičku koriandru, čerstvého nebo půl čajové lžičky sušeného
-
1 kus feferonky bez semínek
-
1 stroužek česneku
-
1 polévková lžíce cukru krupice
-
½ čajové lžičky kmínu drceného
-
mořská sůl podle chuti
-
černý pepř, čerstvě mletý podle chuti
-
limetková šťáva šťáva z jedné limetky
-
100 gramů olivového oleje
Příprava masa
-
1000 gramů vody
-
2 kusy hovězího bujónu
-
300 gramů hovězího masa, na plátky
-
sůl podle chuti
-
pepř černý, mletý podle chuti
Salát
-
150 gramů čedaru
-
1 kus ledového salátu
-
100 gramů oliv černých nakrájených na plátky
-
2 kusy cibule, jarní nakrájené na proužky
-
250 gramů cherry rajčat napůl
-
2 kusy avokáda oloupaného a nakrájeného na kostičky
-
kukuřičné lupínky podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
27.6 g
Kalorie
2645 kJ /
632 kcal
Tuk
51.2 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty s masem
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min.
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1hod.
Rajčatovo-fazolový salát
30min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Rebarborovo-jahodový nápoj
45min.
Salát s cuketou a chřestem
35min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Rillettes z uzeného lososa
10min.
Sorbet z lesních plodů
5min.