Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
nebo 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Terrine bressane
24h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Iles flottantes
1h
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Tuiles aux amandes
25min
Foie gras de canard
72 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min