
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
nebo 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1241 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Tuiles aux amandes
25min
Iles flottantes
1hod.
Foie gras de canard
72hod.
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Rillettes de lapin
12hod.
Terrine de pintade aux pistaches
24hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Pâté de campagne
48hod.
Terrine bressane
24hod.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min