Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
nebo 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de poulet
6 Std.
Foie gras de canard
72h
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 min
Pâté de Pâques
2 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Terrine bressane
24h