![Svinemørbrad med sennepssauce Svinemørbrad med sennepssauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F64ADEBD-87E2-4950-800D-66F21925B6BF/Derivates/84B0FAFC-EFEF-4AD0-BE2A-8E8B83DAB56A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g svinemørbrad, skåret i skiver (1 cm)
- 100 g champignon, frisk, skåret i skiver
-
75
g hvid tør vermouth
nebo 75 g Madeira - 100 g mælk
- 60 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg (volitelně)
- 2 tsk grov sennep
- 1 tsk stærk sennep
-
1
tsk med top hønsefond, hjemmelavet
nebo 1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l), hjemmelavet - 1 tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt, efter smag
-
2
spsk creme fraiche
nebo 2 spsk fløde - 1 spsk med top majsstivelse (majsmel)
- 2 - 3 kviste persille, frisk, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g