
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g svinemørbrad skåret i skiver (1 cm)
- 100 g champignon, frisk skåret i skiver
-
75
g hvid tør vermouth
nebo 75 g Madeira - 100 g mælk
- 60 g løg skåret i halve
- 1 fed hvidløg (volitelně)
- 2 tsk grov sennep
- 1 tsk stærk sennep
-
1
tsk med top hønsefond hjemmelavet
nebo 1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l) hjemmelavet - 1 tsk salt
- 1 knivspids sort peber, stødt efter smag
-
2
spsk creme fraiche
nebo 2 spsk fløde - 1 spsk med top majsstivelse (majsmel)
- 2 - 3 kviste persille, frisk til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
50min
15min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
25min