![Fyldte peberfrugter med ris og tomatsauce Fyldte peberfrugter med ris og tomatsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D54C5D5-8080-47E2-821B-A4B400E6AE9B/Derivates/4DCD19B1-2DFF-47D1-8B12-6E8FB1290AA1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fyldte peberfrugter med ris
- 70 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 300 g hakket oksekød
- 2 skiver hvidt brød, skåret i mindre stykker
- 20 g sennep
- ½ tsk salt
- 1 tsk sød paprika
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 æg
- 4 peberfrugter, røde, grønne eller gule
- 1200 g vand
-
2
tsk med top grøntsagsbouillon, hjemmelavet
nebo 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l) - 250 g ris, parboiled
Tomatsauce
- 40 g smør, skåret i mindre stykker
- 40 g hvedemel
- 500 g tomater, finthakkede
- 50 g tomatpure (koncentreret)
- ½ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 tsk sukker
- 1 tsk citronsaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.3 g