![Chilli con carne Chilli con carne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/018D068B-3008-4429-BD83-467BD5114515/Derivates/EB75FD6B-BEF4-44A1-A42D-65E3B1B8A36A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olivenolie
- 150 g løg
- 1 fed hvidløg
- 1 knivspids spidskommen, stødt
- 250 g rød peberfrugt, i mindre stykker
-
1
grøn chili, frisk, uden kerner
nebo ½ tsk chili, tørret, uden kerner -
300
g tomater, fra dåse (hele)
nebo 300 g tomat, fra dåse (hele) - 450 g hakket oksekød
- 1 tsk salt
- 1 tsk chilisauce, rød, efter smag (volitelně)
- 400 g kidneybønner fra dåse, drænet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1452 kJ / 346 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 10.9 g