Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- ¾ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
-
4
pighvarfileter (120-200 g hver)
nebo 4 hvid fisk, fileter (120-200 g hver) - 1 - 2 citroner, helst økologiske
- 200 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgetter, bladselleri, majroer), skåret i mindre stykker efter behov
- 6 kviste bredbladet persille, frisk, kun blade
- 500 g vand
- 400 g kartofler, skrællede og skåret i skiver (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g