
Kompatibilní verze
Pakker med dampet pighvar og blandede grøntsager
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- ¾ tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
-
4
pighvarfileter (120-200 g hver)
nebo 4 hvid fisk, fileter (120-200 g hver) - 1 - 2 citroner helst økologiske
- 200 g blandede grøntsager (fx gulerødder, courgetter, bladselleri, majroer), skåret i mindre stykker efter behov
- 6 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 500 g vand
- 400 g kartofler skrællede og skåret i skiver (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 404 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veracruzisk hvidfsk
30 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Burger af havtaske og laks
Keine Bewertungen
Laks med aromaer ved 50°C
Keine Bewertungen
Rejesuppe med glasnudler
Keine Bewertungen