![Indisk grøntsagsret i karry Indisk grøntsagsret i karry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2FF212E-0AF3-4355-87FE-D79DB0645C4E/Derivates/A624ECAB-386E-4ADB-ACE5-CD54F9901D5D.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tsk korianderfrø
- ½ tsk spidskommenfrø
- ½ tsk kardemommefrø
- ½ tsk sennepsfrø
- 100 g løg, skåret i halve
- 2 fed hvidløg
- 15 g ingefær, skåret i tynde skiver
- 1 rød chili, frisk, lille, uden kerner, skåret i mindre stykker
- 20 g olivenolie
- 1 tsk gurkemeje, stødt
- 400 g kokosmælk
- 100 g vand
-
1
tsk med top grøntsagsfond, hjemmelavet
nebo 1 terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l) - 2 tsk salt
- 600 g kartofler, melede, skrællede, skåret i mindre stykker (2-3 cm)
- 150 g gulerødder, skåret i skiver (1 cm)
- 150 g blomkål, delt i buketter
- 150 g courgetter, skåret i skiver (1 cm)
- 100 g frosne grønne ærter
- 2 kviste koriander, frisk, kun blade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.8 g