Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartar de bonito
- 50 - 100 g de cebolleta tierna (reserve los tallos verdes para decorar)
- 20 g de alcaparras
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 15 g de vinagre
- 1 cucharada de salsa de soja
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bonito fresco limpio, cortado en dados (5 mm)
Espuma de cebollino
- 20 - 30 tallos de cebollino fresco cortados en trozos pequeños
- 250 g de aceite de girasol
- 1 huevo
-
1
cucharadita de vinagre
nebo 1 cucharadita de zumo de limón - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3105 kJ / 743 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 71.9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche de salmón
10 Min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10 Min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1u.
Tartar de buey
10 Min
Cucuruchos de guacamole y queso cremoso
1u.
Boletus con foie en papillote
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1 Std. 20 Min
Ceviche de bacalao
20min
Ceviche de pulpo
10 Min