Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de boletus deshidratados
- 500 g de agua caliente
- 120 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 100 g de puerro en rodajas
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de brandy
- 1000 g de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
- 1 - 2 cucharadas de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 250 g de setas frescas en láminas o en tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207 kJ / 289 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cardo con carabineros
1h
Calamares en su tinta
1h 5min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5 godz. 40 min
Flan de queso azul para dos
30 min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 min
Endibias gratinadas
40 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Cardo a la cerveza
25 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Lasaña de morcilla de Burgos
45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min