Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus

Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 raciones

Suroviny

  • de boletus deshidratados
    50 g
  • de agua caliente
    500 g
  • de aceite de oliva (y algo más para regar)
    120 g
  • de puerro en rodajas
    100 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de brandy
    50 g
  • de babilla de ternera (en una pieza) salpimentada
    1000 g
  • de caramelo líquido
    1 - 2 cucharadas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
  • de setas frescas en láminas o en tiras
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 289 kcal / 1207 kJ
Protein 26.9 g
Tuk 19.1 g
Sacharidy 2.3 g
Vláknina 1.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...