Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 1000 g di vongole, pulite
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 750 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli interi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Insalata di riso
1h
Tris di riso, pesce e verdure
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Involtini di carne con verdure
1h
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Cannelloni di maiale con salsa di verdure
1h
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Maccheroni dell'alpigiano
30min