Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperone giallo
- 1 peperone verde
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
-
250 - 300
g di pomodori pelati a cubetti (1 cm)
nebo 250 - 300 g di pomodori perino, tipo San Marzano, a cubetti (1 cm), spellati e senza semi - 40 g di capperi sotto sale, dissalati (precedentemente ammollati in acqua tiepida)
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di melanzane
2h
Spaghetti alla carbonara
30 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Penne alla puttanesca
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min