Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperone giallo
- 1 peperone verde
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
-
250 - 300
g di pomodori pelati a cubetti (1 cm)
nebo 250 - 300 g di pomodori perino, tipo San Marzano, a cubetti (1 cm), spellati e senza semi - 40 g di capperi sotto sale, dissalati (precedentemente ammollati in acqua tiepida)
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Crostini con funghi e Fontina
35 Min
Pasta con pollo e funghi
Ninguna valoración
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Insalata di barbabietole
10 Min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min