Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 g di panna
- 130 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaio preparato di erbe aromatiche secche per pizza
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di pasta secca, senza glutine (prodotto secco)
- 100 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2326 kJ / 549 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di pasta
50 min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Contorno di carote e piselli
35 min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1u. 40min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 Std. 5 Min
Hamburger di tacchino
1 Std. 25 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Riso al pomodoro one-pot
30 min