Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pęczek rzodkiewki, (ok. 180 g razem z liśćmi)
- 30 g sera parmezan
- 400 g wody
- 4 jajka
- 600 g ziemniaków, młodych, obranych, ugotowanych, pokrojonych 1,5 cm kawałki
- 25 g ziaren słonecznika, łuskanego
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 40 - 50 g oliwy z oliwek extra vergine
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1010.9 kJ / 241.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka grecka z dressingiem z serem feta
35min
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 Min
Sałatka z serem
5min
Sałatka z młodymi ziemniakami, szparagami i fetą
1u.
Sałatka ziemniaczana
50 Std.
Sałatka z botwiny z malinowym winegretem
15min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4 Std. 10 Min
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50min
Sałatka z nowalijek na parze
50min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i roszponką
45min
Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym
1 Std. 20 Min
Zapiekanka ziemniaczana z cebulą
1h 10 min