
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée au carvi
- 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre froid , coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
- ½ c. à café de graines de carvi
La cuisson des endives
- 6 endives
- 500 g d'eau
Les endives caramélisées
- 30 g de beurre
- 40 g de cassonade
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 267 kcal / 1120 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Tarte aux asperges et chèvre frais
1hod. 20min
Tourte aux blettes
13hod.
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tatin aux navets
1hod. 10min
Gratin de blettes
1hod.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1hod. 15min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Fenouil à la parmesane
1hod. 25min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1hod.
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2hod. 15min
Gratin de fenouil au chèvre
1hod. 5min
Quiche endive, moutarde et camembert
1hod. 30min