Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée au carvi
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, froid , coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau froide
- ½ c. à café de graines de carvi
La cuisson des endives
- 6 endives
- 500 g d'eau
Les endives caramélisées
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 40 g de cassonade
- 20 g de vinaigre balsamique
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1120 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Gratin de blettes
1u.
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1u.
Tourte aux blettes
13 Std.
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Tatin de poireau
55min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1u. 20min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min