
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de raisins secs et un bol d'eau tiède
- 70 g de beurre
- 20 g d'huile neutre
- 4 cailles
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 500 g de pommes de terre farineuses détaillées en dés
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g de raisins blancs et noirs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 728 kcal / 3053 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 47.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joues de porc à la bière
1hod. 10min
Lapin marengo
1hod.
Osso-buco
1hod. 20min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Cailles farcies
1hod. 15min
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Lapin à la provençale
1hod.
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1hod. 10min
Rognons de veau sauce madère
20min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1hod. 30min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Lapin à la moutarde
1hod.