Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de raisins secs et un bol d'eau tiède
- 70 g de beurre
- 20 g d'huile neutre
- 4 cailles
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g de pommes de terre farineuses, détaillées en dés
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g de raisins blancs et noirs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3053 kJ / 728 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20min
Navarin d'agneau
1h 15min
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Lapin marengo
1h
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Cailles farcies
1h 15min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min
Lapin à la provençale
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55min