Kompatibilní verze
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La compotée figue-pomme
- 140 g de figues sèches et moelleuses
- 200 g de pommes acidulées, coupées en morceaux
- 15 g de sucre roux
- 25 g de porto (volitelně)
- 1 pincée de cannelle en poudre
La pannacotta au foie gras
- 50 g de porto
- 1 étoile de badiane
- 150 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d’eau froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 312 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Crumble au foie gras
1h 10min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine saumon-endive
10 Min