Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme

Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme

4.3 121 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
6 portions

Suroviny

La compotée figue-pomme
  • 140 g de figues sèches et moelleuses
  • 200 g de pommes acidulées coupées en morceaux
  • 15 g de sucre roux
  • 25 g de porto (volitelně)
  • 1 pincée de cannelle en poudre
La pannacotta au foie gras
  • 50 g de porto
  • 1 étoile de badiane
  • 150 g de foie gras de canard cru coupé en morceaux
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d’eau froide

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4 g
Kalorie 1298 kJ / 312 kcal
Tuk 22.7 g
Sacharidy 22.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...