Kompatibilní verze
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berenjenas asadas
- 3 berenjenas
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de cebolleta en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
Salsa de yogur y azafrán
- 15 - 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g yogur griego
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de granos de granada
- 30 g de piñones tostados
- hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1h 10min
Curry verde con berenjenas
30 min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50min
Calamares en salsa de jengibre y soja con arroz - China
40 min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Tomates rellenos con champiñones y frutos secos
1h 5min
Berenjenas caprese en caponata
50min
Berenjenas con salsa de miso
50min