Kompatibilní verze
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Berenjenas asadas
- 3 berenjenas
- 3 - 5 pellizcos de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de cebolleta en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
Salsa de yogur y azafrán
- 15 - 30 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g yogur griego
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de granos de granada
- 30 g de piñones tostados
- hojas de albahaca fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry frito de brócoli con espuma de ajo negro
1 Std. 10 Min
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54 Std.
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 Min
Berenjenas con salsa de miso
1 godz.
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50 min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min
Pastel de judías rojas y verduras con arroz al cava
1 godz. 15 min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Crumble de verduras con frutos secos
1 godz.
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1 Std. 10 Min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Arroz kashmiri - India
30 min