Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 去骨羊肩排 ,切塊(約4公分)
- 2 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 胡荽籽
- ¼ 茶匙 紅辣椒粉
- ¼ 茶匙 薑黃粉
- ¼ 茶匙 肉荳蔻粉
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- 200 克 紅葡萄酒
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蒜頭
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 80 克 無花果乾 (整粒)
- 200 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1997.2 kJ / 477.8 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 26.1 g
- Vláknina
- 4 g