無花果燉羊肉

無花果燉羊肉

5.0 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 去骨羊肩排 切塊(約4公分)
    400 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 胡荽籽
    ½ 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 薑黃粉
    ¼ 茶匙
  • 肉荳蔻粉
    ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ¼ 茶匙
  • 紅葡萄酒
    200 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 無花果乾 (整粒)
    80 克
  • 200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.8 g
Kalorie 1997.2 kJ / 477.8 kcal
Tuk 26.1 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 31.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...