Kompatibilní verze
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 6 puerros cortados en trozos grandes (6-8 cm)
- 150 g de cebolleta recta en trozos
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
- 75 g de aceite de oliva
- 30 g de harina
- 50 g de vino blanco
- 400 g de caldo de pescado
- 300 g de langostinos crudos medianos pelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Setas de cardo con gambas
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Langostinos con ajo y limón
15 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Curry de almejas y langostinos para dos
55 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h