Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de verduras variadas (zanahoria, col, acelga, nabo, cebolla, apio y puerro) en juliana
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 600 g de lomos de rape sin piel ni hueso en dados de 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1019.7 mg
Alternativní recepty
Potaje de repollo con restos del cocido
40 Min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Sopa de mejillones con fideos
30 min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 Min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min
Sopa juliana con verduras frescas
40 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Sopa versátil con tropezones
50min