Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de apio en trozos
- 130 g de zanahoria en rodajas
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
-
120
g de judías verdes frescas en trozos
nebo 120 g de judías verdes congeladas - 200 g de batata pelada, en trozos de aprox. 3 cm
- 1000 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 1 cucharadita de sal
- 6 huevos
- 120 g de pasta corta seca (tiburón)
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1148 kJ / 275 kcal
- Protein
- 13.15 g
- Sacharidy
- 24.26 g
- Tuk
- 13.89 g
- Vláknina
- 5.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con huevos
45 min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min