Kompatibilní verze
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada com batatas ao vapor
40min
Bacalhau à Soutelo
25min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1sa 10 dk
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25min
Pescada com legumes ao vapor
50min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45min
Salteado de camarão com cogumelos e couve
20min
Papelotes de bacalhau e legumes com batatinhas
1h