Kompatibilní verze
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 700 g bifes de atum fresco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ limão, só o sumo
- 260 g feijão-frade cozido escorrido
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Polvo com molho de ervas
1 Std.
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 Std. 15 Min
Zoodles de atum
1 Std.
Filete de garoupa à Portuguesa
40 Min
Ensopado de polvo à algarvia
1 Std. 10 Min
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 Min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Robalos com feijão-verde
30 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min