Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 beringelas pequenas cortadas em rodelas
- 400 g tomate cortado em rodelas
- 400 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 350 g cuscuz
- 350 g água
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g aipo
- 100 g tomate em pedaços
- 15 g vinagre
- 1 c. chá de açúcar
- 30 g alcaparras
- 50 g azeitonas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2277 kJ / 545 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45min
Tarte de polenta e curgete
50min
Almôndegas de beringela
1 Std.
Strogonoff de legumes
30min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Canelones de beringela
1 godz. 5 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Penne com beringela no forno
50min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1 Std.
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min