Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g água
- 1500 g polvo descongelado
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 500 g tomate maduro s/ pele
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de piripíri
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- Pão torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 283 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Polvo no forno com risoto de grelos
1 Std. 40 Min
Coelho à caramela
13 Std.
Tripas à moda da Régua
2j 30 menit
Polvo guisado do Faial
1h 10min
Polvo guisado
55min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Feijoada de polvo
1h 30min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Polvo à lagareiro
1h 30min