Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porro, senza la parte verde
- 500 g di acqua
- 1 lime
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10 min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Svizzere vegetariane
1h 30min
Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
40 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Polpette di carote
1 Std.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1 Std.
Tartine tonno e ceci
30 min