Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e semi, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 300 g di peperoni gialli, spellati, metà falde e metà a pezzi (1 cm)
- 200 g di cetrioli sbucciati, metà a pezzi e metà a cubetti (1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 5 - 10 gocce di Tabasco (a piacere)
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di cipollotti a rondelle
- 16 mozzarelline ciliegine
- 12 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Borscht
25 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 godz.
Gazpacho
15min
Vichyssoise
6 Std.