Kompatibilní verze
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 300 g di fagioli azuki verdi cotti (vedere consigli)
- 40 g di pangrattato
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Svizzere vegan
1h
Rosso burger
1h 35min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 Std. 10 Min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min