Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
nebo 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4037 kJ / 965 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 58.2 g
- Vláknina
- 11.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Hummus di ceci
9h 20min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Tofu in crosta di sesamo
20 Min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Chili di tofu (vegan)
1h
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min