Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
nebo 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4037 kJ / 965 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Tuk
- 58.2 g
- Vláknina
- 11.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara vegana
30 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Maionese (vegan)
10 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Crocchette di soia
25 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Ragù di tempeh
30 Min