
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
nebo 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 965 kcal / 4037 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 58.2 g
- Sacharidy
- 80.2 g
- Vláknina
- 11.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Spiedini di seitan e verdure
50min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1hod. 20min
Chili vegetariano
1hod. 5min
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1hod.
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Ragù di tempeh
30min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min