Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 15 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di acqua
- 250 g di strutto
- sale grosso q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Bocconotto
2 Std.
Ciambelle salate
30 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min