Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di latte
- 130 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 5 g di zucchero
- 4 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 458.1 kJ / 109.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 33.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1ωρ. 50 λεπτ.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pasta choux
2 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Glassa al cioccolato
20min
Pasta Choux
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Cioccolata calda
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Paris Brest
3h 30min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Zeppole di San Giuseppe
1ωρ. 50 λεπτ.