Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Bicerin
30 min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Veneziane mignon
2h 30min
Crema pasticcera
15min
Babà napoletano
3h
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Ravioli dolci di castagne
1h 10min
Cartellate
1h 5min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min