Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Ravioli dolci di castagne
1 Std. 10 Min
Cartellate
1h 5min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Bocconotto
2 Std.
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Ravioli lucani
1 Std.
Pizzette fritte
1 godz. 55 min