Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Calzone
2h 50min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pasta Choux
2 Std.
Pastella per fritti
1h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40 min
Bocconotto
2 Std.
Tortine all'arancia e cioccolato
2 Std.
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min