Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lomos de bacalao fresco
- 3 ramitas de perejil fresco
- 30 g de cebolla en trozos
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 200 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 664 kJ / 158 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 279.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 Min
Tartar de champiñones
20 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 Min
Crema fría de bacalao
3 godz. 10 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 Std. 40 Min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 Std. 30 Min
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20 min
Gazpacho de melón
15 Min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Tartar thai de salmón
45 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min