Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de lomos de bacalao fresco
- 3 ramitas de perejil fresco
- 30 g de cebolla en trozos
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 200 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 664 kJ / 158 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 279.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Tartar de champiñones
20min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de manzana verde
10min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 min
Gazpacho de melón
10min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min