Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Rindslungenbraten (siehe Tipp)
- 200 g frische Champignons
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Butter
- 1 TL Tomatenmark
- 3 EL Rapsöl
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 200 g Wasser
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 10 g Maisstärke
- 100 g Sauerrahm
- 70 - 100 g Essiggurken, in Stücken, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2023 kJ / 484 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 757 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Paprikahendl
1 Std.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Fiakergulasch
2h 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min