
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Rindslungenbraten (siehe Tipp)
- 200 g frische Champignons
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 120 g Zwiebeln geviertelt
- 20 g Butter
- 1 TL Tomatenmark
- 3 EL Rapsöl
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 200 g Wasser
- ½ - ¾ TL Salz nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 10 g Maisstärke
- 100 g Sauerrahm
- 70 - 100 g Essiggurken in Stücken, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 484 kcal / 2023 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 757 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1hod. 25min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Kalbsrahmgulasch
1hod.
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min