Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 1800 g reife Paradeiser, geviertelt
- 500 g Wasser
- 2 Kohlrabi
-
525
g frische grüne Erbsen
nebo 525 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
Kohlrabitascherl | Salat | Süppchen
- 25 g Butter
- ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 TL Meersalz, etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 5 EL Tomatendressing, selbstgemacht (siehe Tipp)
- 100 g Erdbeeren
- 10 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 120 g Buttermilch
- 30 g Olivenöl
- 5 frische Minzeblättchen
- Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 811 kJ / 193 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Krapfen | Powidl | Mohn | Malz
6 Std. 15 Min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45min
Bellini mit Rosmarin
25 min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Fischbrühe
30min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1h 45min
Rotweinbirnen
3h 20min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min