Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 145 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- ¼ TL Salz und etwas mehr
- 2 Eier
- 1 Eidotter
- 100 g Marsala Wein oder weißer Portwein
- 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 370 g Wasser
- 250 g Rote Rüben, roh, in Würfel (5 mm)
- 4 Scheiben Schweinefilet vom Wildschwein (0,5 mm), ca. 70 g, siehe Variante
- 4 Scheiben Gänseleber (0,5 mm), ca. 50 g, siehe Variante
- 1 TL Trüffelbutter, siehe Variante
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schalotten, geviertelt
- 120 g Speckwürfel
- 250 g Geflügelfond
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- ½ TL Balsamico-Essig
- 125 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1h
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Backfisch
40min
Erdäpfelkroketten
3u. 50min