Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 145 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- ¼ TL Salz und etwas mehr
- 2 Eier
- 1 Eidotter
- 100 g Marsala Wein oder weißer Portwein
- 15 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 370 g Wasser
- 250 g Rote Rüben, roh, in Würfel (5 mm)
- 4 Scheiben Schweinefilet vom Wildschwein (0,5 mm), ca. 70 g, siehe Variante
- 4 Scheiben Gänseleber (0,5 mm), ca. 50 g, siehe Variante
- 1 TL Trüffelbutter, siehe Variante
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schalotten, geviertelt
- 120 g Speckwürfel
- 250 g Geflügelfond
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- ½ TL Balsamico-Essig
- 125 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Garnelencocktail
30 Min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1h
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 Min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 godz. 50 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Leberknödel
55 Min