
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 145 g Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
- ¼ TL Salz und etwas mehr
- 2 Ei
- 1 Eidotter
- 100 g Marsala Wein oder weißer Portwein
- 15 g Olivenöl
- 370 g Wasser
- 250 g Rote Rüben, roh in Würfel (5 mm)
- Olivenöl zum Einfetten
- 4 Scheiben Schweinefilet vom Wildschwein (0,5 mm), ca. 70 g, siehe Variante
- 4 Scheiben Gänseleber (0,5 mm), ca. 50 g, siehe Variante
- 1 TL Trüffelbutter siehe Variante
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schalotten geviertelt
- 120 g Speckwürfel
- 250 g Geflügelfond
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- ½ TL Balsamico-Essig
- Olivenöl zum Beträufeln
- 125 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 590 kcal / 2468 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Kalbseintopf im Brot
6hod. 30min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5hod.
Sauce Béarnaise
40min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1hod. 25min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2hod. 50min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1hod. 50min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1hod.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Französische Zwiebelsuppe
5hod. 30min