Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 270 g Zwiebeln, halbiert
- 130 g Butter, in Stücken
- 180 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier
- 2 TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 900 g Eierschwammerl, frisch
- 50 g Weißwein
- 450 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 250 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3109 kJ / 742 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 16 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Semmelknödel
50 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Frittaten
30 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 Min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min
Grießnockerl
30 Min