Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 388 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1588 mg
Alternativní recepty
Wurstknödel
1hod. 20min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Eiernockerl
30 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Bröselknödel
40 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Liptauer
15 Min