Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g Nudeln, getrocknet, Fleckerl
- 700 g Weißkraut, geviertelt, ohne Strunk, in Stücken (ca. 4 cm)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Rapsöl
- 25 g Kristallzucker
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 ½ EL Paprikapulver, edelsüß
- 150 g Wasser
- 1 EL Apfelessig
- 4 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
-
½
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 - 2 EL frischer Majoran, Blättchen gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 388 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 1588 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Semmelknödel
50min
Fisolengulasch
1h 10min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Liptauer
15min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min