Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Serviettenknödel
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 270 g Semmelwürfel
- 200 g Milch
- 3 Eier
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
Schwammerlgulasch
- 2 rote Paprika (ca. 330 g), in Stücken
- 350 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 EL Weizenmehl
- 100 g Sauerrahm, etwas mehr zum Garnieren
- 450 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 70 g Olivenöl
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g frische Eierschwammerl
- 150 g Kräuterseitlinge
- 150 g braune Champignons
- 2 EL Rapsöl
- frische Petersilienblätter, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2155 kJ / 514 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Krautfleckerl
40 λεπτ.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Semmelknödel
50 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2h 35 min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Frittaten
30 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 λεπτ.
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 phút