Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Kümmel, ganz
- 600 g Welsfilets, ohne Haut
- 5 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 7 Msp. Salz
- 15 g frischer Kren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Karotten, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Rotkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 120 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 15 g Sonnenblumenöl
- 400 g Fischfond
- 100 g Weißwein
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
- 600 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken (3 cm)
- frische Dille zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Veganer Liptauer
12 godz. 10 min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1h 40min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Bärlauch Bowl mit Karfiolreis und Hanfsamen
30 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min