Wels mit Kümmel-Borschtsch

Wels mit Kümmel-Borschtsch

4.0 5 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Kümmel, ganz
    2 EL
  • Welsfilets ohne Haut
    600 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    5 TL
  • Salz
    7 Msp.
  • frischer Kren in Scheiben (2 mm)
    15 g
  • Sauerrahm
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Karotten in Stücken
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Rotkraut Strunk entfernt, in Stücken
    200 g
  • Rote Rüben, roh geschält, in Stücken
    120 g
  • Sonnenblumenöl
    15 g
  • Fischfond
    400 g
  • Weißwein
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
    1 TL
  • Erdäpfel, festkochend in Stücken (3 cm)
    600 g
  • frische Dille zur Dekoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 31 g
Kalorie 2017 kJ / 482 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...