
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Kümmel, ganz
- 600 g Welsfilets ohne Haut
- 5 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 7 Msp. Salz
- 15 g frischer Kren in Scheiben (2 mm)
- 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Karotten in Stücken
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 200 g Rotkraut Strunk entfernt, in Stücken
- 120 g Rote Rüben, roh geschält, in Stücken
- 15 g Sonnenblumenöl
- 400 g Fischfond
- 100 g Weißwein
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
- 600 g Erdäpfel, festkochend in Stücken (3 cm)
- frische Dille zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 482 kcal / 2017 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Schweinsschulter mit Süßkartoffelpüree, Gemüse, Apfelchutney und Süßweinsauce
2hod.
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Labneh-Bällchen auf Kürbis und Rucola
13hod. 30min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50min
Veltliner Kraut mit Trauben
1hod. 45min
Fastensuppe
45min
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1hod. 5min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1hod. 30min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Pilzragout mit Fisolen
1hod.