Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kohlrabi (à ca. 400 g im Ganzen, ohne Blätter)
- 70 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, mit Haut, in 2 cm Stücken
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Dille, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1 Std. 15 Min
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 Min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 Min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1 godz. 10 min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min