Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kohlrabi (à ca. 400 g im Ganzen, ohne Blätter)
- 70 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, mit Haut, in 2 cm Stücken
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Dille, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1 Std. 25 Min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 Min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3sa 15 dk
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Lauch-Fleischbällchen
1h 10min
Flammkuchen mit Forelle
1h
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 Min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 Min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min