Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kohlrabi (à ca. 400 g im Ganzen, ohne Blätter)
- 70 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, mit Haut, in 2 cm Stücken
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Dille, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 275 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika Tricolore im Glas
1h 10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2u. 40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15 min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Apfelkren
40min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min