Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 baguette, a rondelle (circa 1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio, a fettine
- 70 g di cipolla, in quarti
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale fino
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
100
g di prosciutto Serrano a fette
nebo 100 g di prosciutto crudo a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstel vestiti
40 min
Tartine estive
4 godz.
Linguine al salmone e vodka
20min
Caesar salad di tonno
35min
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Tapenade al tonno
10 min
Caesar salad
45 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Bocconcini di hamburger
2h 35min
Madeleine salate salame e verdure
35min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 godz.
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min