Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso Parboiled
- 150 g di carote a tocchetti (1 cm)
- 150 g di funghi champignon a metà o in quarti
- 5 asparagi a tocchetti
- 600 g di filetti di petto di pollo (4 petti)
- 150 g di piselli freschi
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 1 - 2 cucchiaini di succo di limone
- 1 cucchiaino raso di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2687 kJ / 643 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo e patate in salsa piccante
1 Std.
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Salsa mousseline
20 min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1 Std. 15 Min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Gratin di gnocchi al porro
50 Min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min.
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.