Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso Parboiled
- 150 g di carote a tocchetti (1 cm)
- 150 g di funghi champignon a metà o in quarti
- 5 asparagi a tocchetti
- 600 g di filetti di petto di pollo (4 petti)
- 150 g di piselli freschi
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 1 - 2 cucchiaini di succo di limone
- 1 cucchiaino raso di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2687 kJ / 643 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso pilaf con vitello
1h 50min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo alla birra bruna
3sa
Petto di pollo con funghi e verdure
1j
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Tacchino in agrodolce
1h 10 min
Maiale alla Colombo
1j 25 menit
Pollo alla pechinese
55 Min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 menit
Curry di pollo Cape Malay
1j
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2j 10 menit
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1j 30 menit