Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x5 cm) e infarinate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 cipolle in quarti (100 g circa)
- 500 g di funghi champignon a fette
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 1 cucchiaio di senape in polvere
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 20 g di Vodka
- 20 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa -
20
g di concentrato di pomodoro
nebo 50 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45 min
Gulash tirolese
1h 30min
Stufato di pollo alla senape
40 min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Pollo alla pechinese
55 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Goulash ungherese
1h 45 min
Ramen giapponese
1u. 40min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min