Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x5 cm) e infarinate
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 cipolle in quarti (100 g circa)
- 500 g di funghi champignon a fette
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 1 cucchiaio di senape in polvere
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 20 g di Vodka
- 20 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa -
20
g di concentrato di pomodoro
nebo 50 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Maiale in agrodolce
45min
Zuppa di manzo con verdure
30min
Pasticcio di manzo e funghi
2 Std. 20 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h
Pollo alla pechinese
55min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Gulash tirolese
1h 30min