Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gazpacho
- 3 arance, la scorza e il succo
- 800 g di carote novelle pelate, a pezzi
- 240 g di cetrioli pelati, senza semi, a pezzi
- 30 g di cipollotto
- 300 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini rasi di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
Chantilly
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco
- 1 pizzico di sale
- crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1019 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15 Min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Canelés
14h
Crema di carote all'arancia
30 Min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 Std. 20 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min